Капитанът на Черно море Георги Илиев е убеден, че в събота

...
Капитанът на Черно море Георги Илиев е убеден, че в събота
Коментари Харесай

Жоро Илиев: Ще срещнем един променен ЦСКА. Знам какво е при Любо Пенев

Капитанът на Черно море Георги Илиев е уверен, че в събота „ моряците ” ще се изправят против един доста по-различен ЦСКА, отколкото в последния мач сред двата тима във Варна.

``
реклама

„ Със сигурност ще срещнем един изменен ЦСКА. Последния път, когато се изправихме против тях, Любо Пенев одеве ги бе поел. Работил съм с Любо и зная какво е настроението, какво е отношението, какви са условията му и съм сигурен, че коренна разлика ще има в държанието на противника. Надявам се и ние да вземем нужните ограничения. Знаем мощните страни на домакините. Надявам се да ги обезвреждаме. Със сигурност тези 11 от нас, които излязат на терена няма да пестят сили за мача за купата с Ботев ", съобщи Жоро пред " Дарик ".

Запитан за това каква е рецептата на тези години капитанът на Черно море да продължава да играе с такава сила и да продължава да държи едно непрекъснато равнище, той отвърна:  " За да се усеща един футболист добре на тези години, е нужен професионализъм. Важни са хранителният, подготвителният режим. Доста са нещата, които би трябвало да се съблюдават. Радвам се, че на тези години не преставам да изпитвам наслаждение от играта и да съм още в нея ”.

На въпроса на какво се дължи мощното показване на Черно море от мачовете с Левски насам, Георги Илиев отговори: " По време на подготовката ние се разделихме с малко играчи - двама, трима. Това бе един плюс за тима, тъй като се резервира ядрото. За съпоставяне, имало е моменти, в които сме се разделяли с 10-има, правеше се напълно нов тим, нужно беше време, с цел да привикват новите. Сега не бе по този начин. Видя се, че показахме положително лице в първите кръгове от пролетния полусезон. Срещнахме мощни тимове и изпълнихме задачата, която много хора смятаха за сложна ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР